Blog

40j KWB76!!!!
Clash of de "Titans" jonge vs oude garde

Nieuw tenue!
Met dank aan onze sponsoren!


Nieuwe foto's!
Foto's van de wedstrijd KWB'76 - KFC Hamont op 14-02-2015:

Video KWB'76 Ski movie Val Thorens
Hierbij de video van de shortski met KWB'76 spelers in Val Thorens, 15-01-'15 t/m 19-01-'15!


Val Thorens Ski Movie
BBQ seizoensafsluiting 28-06-'14


28 juni 2014 was voor ons de laatste match van het seizoen waarmee we met positief eindresultaat het seizoen ten einde brachten en dit feestelijk afsloten met een BBQ in de kantine van K Hechtel FC. Na de match had iedereen de gelegenheid om zich op te frissen of zijn madam op te halen en rond 18:00u kwamen de eerste spelers binnen. Spijtig genoeg regende het dus de BBQ werd onder het afdak geplaatst en de gasten werd geen andere keuze gelaten dan binnen te gaan zitten! Dit drukte de pret niet natuurlijk! Omdat ook de wedstrijd Brazilië - Chili werd gespeeld konden we als voetballers niet anders dan dit met een schuin oog te volgen!!

Inmiddels was iedereen aangekomen en hadden we een opkomst van ongeveer 25 man/ vrouw/ kind. Het doet ons als KWB'76 dan ook deugt om te zien dat de meeste spelers met hun vriendin/ vrouw aanwezig waren. De dames groepeerden al snel samen en de mannen moedigden chili aan. Na een welkomstwoord kon ook de BBQ aangestoken worden.Thieu en Bart D namen deze avond het bakwerk voor hun rekening en Hubertine verzorgde als onze vertrouwde gastvrouw de drankjes! Het werd een avond van goed eten,vele drankjes en veel gezelligheid! Om 24:00u waren we dan ook allemaal voldaan en sloten we, nadat iedereen meegeholpen had om de boel op te ruimen en af te wassen, de avond hier af. Voor de mensen die nog verder wilden en konden was het een korte rit naar Den Dorpel waar we ons tot in de vroege uurtjes ons hebben vermaakt met tafelvoetbal, snooker en veel gelach.

De BBQ is dan ook een succes geweest en ik wil iedereen bedanken voor zijn aanwezigheid en hulp. Daarbuiten speciaal dank aan Hubertine, Bart D, Thieu ( ook voor de extra bijdrage!) en Ronald Agten voor het verzorgen van de BBQ. KWB'76 wenst iedereen een goed zomerverlof toe en hoopt iedereen weer fit en wel op de 1e match van het nieuwe seizoen terug te zien. Voor de mensen die hun conditie op peil willen houden is er de mogelijkheid om mee te trainen op de woensdagavonden vanaf 19:30u!

Red Devils WK Brasil 2014
Het Red Devils KWB'76 support team is gespot in St. Truiden:


Foto's
Er zijn weer nieuwe foto's beschikbaar op onze website, klik op de link om deze te bekijken;

Ploegfoto's

Uitmatch De Vedetten 28-06-'14

BBQ seizoensafsluiting 28-06-'14
KWB'76 BBQ 28 juni!
28-06-2014 wordt de BBQ van KWB'76 gehouden in Hechtel. Dit voor spelers en reservespelers waarbij partners ook van harte welkom zijn! Zorg dat je deze datum vrijhoudt, meer info volgt!
KWB'76 skiweekend
De geïnteresseerden kunnen hier het verslag van ons KWB'76 skiweekend te Avoriaz bekijken:


Update
Het wedstrijdverslag van 19-04-'14 tegen KWB Lommel Werkplaatsen staat op de site.
Update
Het wedstrijdverslag van 12-04-'14 tegen De Kiefhoek staat op de site.
Update
Het wedstrijdverslag van 05-04-'14 tegen De Vedetten staat op de site. Met dank aan Dany!
Wijzigingen kalender
Er zijn een aantal wijzigingen op onze voetbalkalender aangebracht. Hou er dus rekening mee je agenda te updaten!
UPDATE
Het wedstrijdverslag van 15-03-'14 tegen KWB Lindel staat op de site. Met dank aan Dany!
Mededeling
Welkom op de vernieuwde website van kwb76.