Nieuws

40j KWB76!!!!
Clash of de "Titans" jonge vs oude garde

Wedstrijdverslagen

KWB761 - 3Vriendenkring Overpelt
18-02-2017
Goals: Maarten (assist Tim S)
Opstelling: Eddy, Kevin T, Pieter, Kevin K, Kevin C, Tim E, Tim S, Fré, Maarten, Danny, Bart VM, Sander, Simon (Uitgeleend)
De spanning was te voelen in het duinenstadion. De supporters waren enthousiast en keken uit naar het begin van de match. Door een paar fouten in de verdediging kan Overpelt 3 goals verzilveren in de eerste 10 minuten.

Na de 3 goals was KWB wakker geschud en kwamen er meer kansen voor de thuisploeg. De gevaarlijkstekans kwam van Maarten die alleen voor de keeper werd gezet door Kevin C maar hij trefte de keeper in de plaats van het doel. In de 2e helft overmeesterde KWB76 het veld. Ze hadden veel balbezit en veel kansen.

Maarten had nog een mooi trap op de paal geschoten.

Op het einde kwam linksback Kevin T opzetten met een aanval. Hij liep de verdediging voorbij en gaf een diepe steekpas aan Tim S die op zijn beurt de pas gaf aan Maarten die de goal binnentikt. De verdiende goal was de dan toch gemaakt met een 1-3 eindstand.
KWB76 Hechtel 0 - 3ITM 2002
04-02-2017
Goals:
Opstelling: Kevin C, Kevin K,Kevin T, Sander, Frederik, Tim E, Simon, Filip, Dieter, Jelger, Michael, Nick
Het was een regenachtige zaterdag nammiddag. Er stond een modderachtig veld op ons te wachten om een wereldmatch te spelen regen ITM 2002. De match begon gelijk opgaand. Beide partijen hadden veel kansen. De gevaarlijkste kans in de eerste helft kwam van ITM die onschadelijk werd gemaakt door onze keeper Fré. Daarop antwoorden KWB met een pas van de verdediging naar Filip die de bal controleerde en van buiten de baklijn op de paal schoot.

We gingen rusten met 0-0. ITM kwam sterk uit de kleedkamers. Ze begonnen de tweede helft met de 0-1 we waren verrast maar we lieten de moed niet zakken. Na heel wat kansen van KWB en ITM was ITM iets efficiënter en maakten ze de 0-2.

Tegen het einde aan waren beide ploegen vermoeid aan het worden. Daar kon de aanval van ITM van profiteren. Waardoor de match eindigde met 0-3